Creating Future – Houm Conference 2020

Houm Conference

Seinäjoki - Rytmikorjaamo 28.-29.2.2020

Your hosts

& Houm Church team

Houm X & Suhe Live

Koetko itsesi joskus yksinäiseksi, uupuneeksi tai jopa täysin mitättömäksi? Ehkä halusit muuttaa maailmaa ja singahdit telineistä rohkeasti liikkeelle löytäen itsesi armottomasta kestävyyskisasta. Ponnistelit niin paljon, mutta saitkin aikaan vain värähdyksen valtameressä. Epäonnistuitko? Et varmasti. Ehkä vain ymmärsit jotain väärin. Pysähdy paikallesi, hengitä voimakkaasti sisään ja puhalla rauhallisesti ulos. Sinut on kutsuttu muuttamaan maailmaa, mutta tekemään se yhdessä muiden kanssa.

”Minä pyydän teiltä ystäväni, että liittyisitte yhdessä täydelliseksi kokonaisuudeksi rakkaudessa, niin että teillä olisi yksi sydän ja yksi intohimo. Kävelkää yhdessä eteenpäin yhteinen päämäärä mielessänne, niin te täytätte sydämeni ylitsevuotavalla ilolla.” Fil. 2:2

Suomessa on tapahtumassa jotain ennen näkemätöntä, mutta ei jonkun yksilön tai yksittäisen seurakunnan toimesta, vaan yhteistä päämäärää kohti yhdessä kuljettujen askelten seurauksena. Meille annettu tehtävä on luonteeltaan vakava ja tekemistä on paljon. Tätä matkaa ei tulisi tehdä yksin tai ottaa taakkana. Evankeliumi on ennen kaikkea ilouutinen voitosta ja vapaudesta. Pidetään päämäärä kirkkaana mielessä, mutta nautitaan matkasta.

Houm Conference 2020 – TOGETHER kutsuu meitä juhlimaan elämää ja yhteistä matkaamme. Unelmamme on nähdä ihmisten mielikuvan muuttuvan uskosta, Jumalasta ja seurakunnasta, mutta tuon muutoksen täytyy lähteä meistä.

Emme malta odottaa yhteistä viikonloppuamme, kun kokoonnumme korottamaan Jeesuksen nimeä. Miten onnekkaita olemmekaan saadessamme tehdä sen juuri Sinun kanssasi.

Rakkaudella
Tanja & Niklas Niemelä
Johtavat Pastorit Houm Church

Mikä?

Houm Conference on kristillinen tulevaisuus konferenssi, joka inspiroi paikallisseurakuntia, ihmisiä sekä yhteisöjä löytämään täyden potentiaalinsa johtajuuden, luovuuden ja rakastavan kulttuurin avulla.

Kenelle?

Houm Conference on Sinulle, joka tahdot saada uusia näkökulmia ja työkaluja, innostua Jeesuksesta yhä enemmän ja löytää ympärillesi ihmisiä, jotka jakavat saman unelman kanssasi.

Missä ja milloin?

Houm Conference 2020 – TOGETHER järjestetään Seinäjoella Rytmikorjaamolla 28.-29.2.2020.

Miksi?

Houm Conference luo tulevaisuuden seurakuntaa. Tapahtuman punainen lanka on ihmeellisessä evankeliumissa, joka avaa silmiämme, murtaa kahleet ja sytyttää suuren ilon.

Yllätytään

Jumala on varannut meille jokaiselle paljon enemmän, kuin osaamme edes villeimmissä unelmissamme kuvitella. Ole siis sydän avoinna, nyt on aika ottaa vastaan!

Juhlitaan

Evankeliumi on ihmeellinen ilosanoma jokaiselle. Radikaali sanoma, joka ravistelee rakkaudellaan. Juhlitaan tätä suurta lahjaa laulaen, tanssien ja iloiten – yhdessä!

Opitaan uutta

Voit johtaa muita vain sinne, missä olet itse ollut. Raamattu ja sen opetukset avautuvat huikeiden puhujien ja kohtaamisten kautta viitoittaen tietä kohti uutta ja jännittävää.

Ylistetään yhdessä

Kun korotamme yhdessä äänemme ja kätemme yhtä ainoaa nimeä – Jeesusta – kohti, saamme kokea, kuinka taivas ja maa kohtaavat. Silloin selittämätön rauha valtaa sydämet.

Inspiroidutaan

Luovuus saa pienet resurssit muuttumaan upeiksi taideteoksiksi ja taidonnäytteiksi. Ollaan uskaliaita ja intohimoisia toteuttamaan Jumalan suunnitelmaa inspiroituneina oppimastamme ja näkemästämme.

Verkostoidutaan

Jumala on kutsunut meidät yhteyteen paitsi itsensä, myös toistemme kanssa. Tapahtuman aikana on loistava mahdollisuus kohdata saman unelman jakavia ja löytää uusia ystäviä.

Together

Houm Conference inspiroi paikallisseurakuntia  löytämään täyden potentiaalinsa johtajuuden, luovuuden ja rakastavan kulttuurin avulla.

Back to top